• стационарни 0086-576-80761901

Често задавани въпроси относно пристигането на воден чук

Време за освобождаване: 2020-06-15 21:26:40  Хитове: 16

1.   Ще контролират ли устройствата за тръбопроводи?
Движението в тръбопроводните мрежи е причинено от удар и отчасти от потока на водата през мрежата.Най-голямото движение е причинено от удар, който може да бъде контролиран от монтирането на воден чук.
р с. Движението, причинено от водния поток, може да бъде контролирано чрез правилното поставяне на тръбопроводни закачалки и опори.  

Второ.   Възможно ли е да се контролира ударът, причинен от помпено оборудване?  
Когато помпата се изключи, ще има известна степен на шок в изпускателната тръба.Това е причинено от притока на вода към помпеното оборудване.В повечето случаи ударът може да бъде контролиран чрез монтиране на правилно голям резервоар за водни чукове.Устройството трябва да бъде монтирано на T-образна връзка във вертикалната линия за разтоварване.  

Три.   Ще спре ли задръстеният клапан с воден чук?
A     Аварийното устройство ще абсорбира шока и ще намали шума от удара.След това мека седалка в контролния клапан ще осигури тихо затваряне.

4.   Може ли да се контролира шокът, генериран в тръбите на съдомиялната машина?
За съдомиялните машини се използва соленоиден или друг вид клапан за бързо затваряне.Един правилно голям резервоар с воден чук, монтиран от страна на налягането на електромагнитния клапан, ще премахне шока и шума.  

Пет.   Може ли да се контролира шокът, причинен от домакинските перални?
Да, правилно голям резервоар с воден чук, поставен върху запасите от студена и топла вода за пералнята, ще абсорбира шока, причинен от устройствата за бързо затваряне.

Шести.   Ще елиминират ли прекъсвачите на тръбопроводи?  
Ако вибрациите   е причинено от появата на удар в тръбопроводната система, което може да бъде избегнато, ако в близост до бързия клапан е монтиран правилно голям резервоар с воден чук.

Седем.   Необходими ли са запори на водни чукове в средната резиденция?
Да, може да възникне сериозен шок в жилищната тръбопроводна система, особено когато е налице прекомерно налягане на водата.Повечето от преждевременните неизправности на тръбопроводите, топлоакумулиращите водоподгреватели, домакински перални машини, автоматични клапани и резервоари или клапани, може да се дължат на шока, причинен от бързо затваряне на клапани.Върху тръбопровода за подаване на гореща и студена вода към това устройство, оборудване или апарата wher& Gadon35101 трябва да се монтират подходящи приспособления за закрепване на водни чукове.   Предпазният клапан, монтиран от страната на отдушника на водния измервателен уред, може да бъде най-полезен за защитата на системата за жилищни тръбопроводи.

Осем.   Могат ли да поправят всеки шок?
Понякога тръбопроводната система е неправилно проектирана или монтирана.Затова е необходимо да се коригира инсталацията, преди да се излекува ударът.След като това бъде извършено, правилно голям резервоар с воден чук ще поправи шоковото състояние.

Девет.   Какво значение има преместването на кубичен инч в устройствата за задържане на водни чукове?
За всеки тип устройство, предназначено за контролиране на шока, се изисква определено количество отместване от кубичен инч.Тъй като Хидротролите са херметизирани, обемът на изместването им не се използва, докато налягането на водата не надвишава 60 P.S.I. В сравнение с това, устройството от типа на въздушната камера изисква обем на изместване приблизително шест пъти по-голям от този на всяка хидротролна единица.

Десет.   Трябват ли ви панели за достъп?
Да.   Comment всички неръждаеми стомани заделени 8217;   Конструктираните единици с вътрешни мехове от неръждаема стомана са гарантирани за продължителността на тръбопроводната система.Поради тяхната конструкция, дълголетие и години на успешна работа, можем да заявим, че не е необходим достъп.Единицата тип бутало трябва да е достъпна или да бъде снабдена с панел за достъп.Резервоарите за бутане имат подвижни части, запечатани с о-пръстен, което означава, че в бъдеще ще се изискват подмяна или поддръжка.Въпреки че някои бутални устройства имат гаранции за продължителност на живота и нямат изискване за панел за достъп, в даден момент ще се изисква достъп или ще бъдат оставени, както е в лошо състояние.

11-ти.   Може ли воден чук да бъде поставен на върха на стойката и да бъде ефективен?
Не. Местоположението на самото устройство е от съществено значение за правилното функциониране и ефективност.Обикновено горната част на стълбата е толкова отдалечена към източника на проблема, че единицата никога няма възможност да си свърши работата.Местоположението трябва да бъде в тръбопровода, обслужващ приспособлението (приспособленията) и обикновено между последните две приспособления.


предишен: Воден чук Arrestos

Следващия: Кой е най-добрият ...