• стационарни 0086-576-80761901

Как да се монтира отбивка на воден чук на машина за миене

Време за освобождаване: 2020-06-15 21:29:14  Хитове: 19


Проверка на налягането във водата

Първото нещо, което трябва да направиш, когато чуеш воден чук в къщата си е да провериш   налягането на водата.Често ще чуете много повече чукове и почуквания, когато битовото водно налягане е твърде високо.   Изпитване на налягането на водата   с габарит, който може да се завие върху лигавник на външен маркуч или зад пералната машина.Ако налягането е над 75 паунда на квадратен инч (пси), тогава   Трябва да бъдат инсталирани регулиращи налягането или да бъдат заменени, ако съществуващата система се е влошила.Клапанът за регулиране на налягането трябва да помогне да се поддържа безопасно и дори водно налягане и по този начин да се предотврати използването на воден чук.

Разследване на причината

Може би битовото налягане на водата е в нормалните граници на налягането, но наскоро сте инсталирали нова пералня, съдомиялна машина или   Линия на машината за лед   И това причинява воден чук.Ако е така, можете да инсталирате   Резач на водни чукове   на източника, за да спре чука.Можете да получите устройство за закрепване на водни чукове, което може да се побере на съществуващ водоизолиращ клапан във всеки домашен ремонт или железарски магазин.

Инструменти и доставки, които ще ви трябват

Регулируем гаечен ключ

гаечен ключ

Пликове

Предпазители с водни чукове



Инструкции

Установяване на причината

Наблюдавайте внимателно, за да разберете какъв уред или приспособление изглежда причинява блъскането в тръбите ви.Една пералня е вероятен виновник: Може да откриете, че тръбите в близост до машината се удрят силно всеки път, когато машината& 3535;39;водният клапан се затваря внезапно.(Винаги се уверете, че сте проверили общото налягане на водата за къщата

Определяне на план за действие

Ако е   миялна машина   Водоснабдяването е виновно, след това инсталирайте резервоари за водни чукове както на горещата, така и на студената вода.Има различни начини да се направи това, като се започне от смесване в тръбите и инсталиране на постоянни устройства от типа на въздуха в водопроводните тръби, течащи до крана, до прости винтови устройства, които се монтират на крана wher& 351; маркучите на пералнята са свързани.Това е най-лесното решение за повечето хора.

Най-вероятно и двете страни имат еднакво налягане и двете страни ще изискват приспособления за закрепване на водни чукове, тъй като както топлите, така и студените клапани на пералната машина са изградени по един и същ начин.

Изключи водата и махни маркучите.

Изключване на клапаните на маркучите на пералната машина, след което отделяне на маркучите от клапаните.Внимавайте да не загубите шайбите в края на маркучите.

Свързване на арестерите на водното чукче

Свързване на резервоарите за водни чукове към всеки клапан за водоснабдяване.Уверете се, че има шайби, разположени в въртящите се ядки, преди да поставите предпазителите на чука.Миячите лесно могат да паднат, а предпазителят ще протече лошо без тях.Затегнете задържащите устройства на клапана здраво и след това още малко с клещи, така че да са плътни.

Повечето приспособления за закрепване на водни чукове са монтирани на клапаните на пералната машина, но инструкциите могат да препоръчат директно свързване с задната част на пералната машина, за да се защитят маркучите на пералнята.Проблемът с свързването на предпазителя към задната част на пералнята е, че тя може да накара пералнята да стои по-далеч от стената.Ако пространството е твърде тясно, тогава свързването на предпазителите към клапаните може да бъде единствената възможност.

Свързване на маркучите

Свържи маркучите на шайбата към устройствата за закрепване на водни чукове, за да се увериш, че ще свържеш маркуча за гореща вода с водоснабдяването.Още веднъж се уверете, че шайбите на маркучите са в въртящите се гайки.

Включи водата, моля те.

Включи водата и провери за течове.Ако има течове, затегнете ги още малко, като използвате клещи.Задържащите ще работят под всеки ъгъл, така че ги позиционирайте, както и да е, те работят най-добре за вашата ситуация.

Сега твоят воден чук трябва да бъде заглушен.It&;е възможно обаче и други уреди да получат същото лечение.Възможно е сериозни проблеми да се решат от водопроводчик, който може да инсталира постоянни устройства за закрепване на чука за водопровода.

предишен: Кой е най-добрият ...

Следващия: No